Forside IFA IFA 2013

Hurtigere og lettere Galaxy Note 10.1Galleri: Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition


Hurtigere og lettere Galaxy Note 10.1


Den nye Galaxy Note 10.1, 2014 Edition, har fået opdateret designet, og tilbyder samme lækre multitasking funktioner som Samsungs nye Galaxy Note 3 telefon.
 


Med 10.1″ WQXGA (2560 X 1600) Super clear LCD, får man fire gange så stor pixeltæthed som den oprindelige Galaxy Note 10.1.


Se det galleriet i toppen af artiklen.


Den magasinlignende brugergrænseflade giver dig mulighed for at organisere dine foretrukne programmer på hjemmeskærmen, så det er let at overskue. Magazine designet minder i sin herlighed meget om Windows 8’s.


Med Multi Window-funktionen kan du have samme program åbent i flere vinduer, og f.eks. bruge den forbedrede S Pen til at trække og slippe indhold fra et vindue til et andet. Pen Window-funktionen giver dig mulighed for at tegne et vindue direkte på skærmen, og straks få adgang til funktioner som YouTube eller lommeregneren.


Galaxy Note 10.1 2014 Edition kører på Android Jellybean 4.3
 


Forbedret S Pen og S Note-funktionalitet


Galaxy Note 10.1, 2014 Edition indeholder også de opdaterede S Pen-funktioner fra Galaxy Note 3 såsom Action Memo, Scrapbook, Screen Write og S Finder. Kombineret med tablettens større skærm, giver de forbedrede S Pen-funktioner dig mulighed for unik kreativ udfoldelse og samtidig skærmplads nok til at udfolde dem på.


S Note er blevet opgraderet med en mere intuitiv brugergrænseflade, der er let at opsætte. Du har adgang til både noter og notesblokke, hvor du med S-Pennen kan lave håndskrevne noter. Med Easy Chart bliver håndtegnede visualiseringer af data straks omdannet til mere formelle diagrammer og grafer. Og i den redesignede udgave af Twitter, der er særligt tilpasset Galaxy Note 10.1, 2014 Edition, kan du nemt opdatere dine følgere.Dine data bliver sikret med Knox


GALAXY Note 10.1, 2014 Edition indeholder desuden funktionen Knox, som giver dig mulighed for at køre og gemme sikkerhedsfølsomme applikationer og data inde i en særskilt og beskyttet del af tabletten. Det betyder, at din tablet i princippet er delt i personligt og arbejdsmæssigt indhold, hvilket gør Note 10.1 til en ideel enhed til at tage med og bruge i arbejdsregi ? en såkaldt BYOD (bring your own device).


GALAXY Note 10.1, 2014 Edition kan findes i butikkerne fra tredje kvartal af 2013. Pris stadig ukendt


 
Specifikationer (Engelsk) • Size: 243.1 x 171.4 x 7.9mm
 • Weight: 535g (545g on 4G/LTE)
 • 10.1-inch WQXGA Super clear LCD (2560 x 1600 resolution)
 • 2.3GHz quad-core Snapdragon 800 processor (LTE version) / 1.9GHz octa-core Exynos 5 Octa processor (3G/Wi-Fi version)
 • 3GB of RAM
 • 16/32/64GB of storage
 • microSD support up to 64GB
 • 8-megapixel camera with BSI sensor, and LED flash
 • 2-megapixel camera with BSI sensor
 • Wi-Fi ac/a/b/g/n (2.4GHz & 5GHz), Wi-Fi Direct
 • Bluetooth 4.0
 • USB 2.0
 • GPS, GLONASS
 • S Pen
 • 8220mAh battery
 • Android 4.3 Jelly Bean with TouchWiz on top and Samsung features (the tablet will offer the same software features that will be available on the Galaxy Note 3)

Annonce:
Forrige artikelIngen nye 4K OLED fra Panasonic og Sony
Næste artikelNokia driller Android og Samsung
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.