Forside * Nyheder

iPhone 5C er officielt lanceret




iPhone 5C



 


Den er god nok – der kommer en billigere iPhone-model.


Som rygterne sagde forud for dagens Apple-event, kommer den til at hedde iPhone 5C, og kommer i et vælg af forskellige farver.


Som Tim Cook tidligere har henvist til, så er der tale om en strategi, der minder om iPod-strategien, hvor der er en iPhone i enhver farve og prisklasse, man kan vælge mellem.


Prisen er lav: 99 dollar for en 16GB-version med en to-årig kontrakt. Hvad det bliver omsat til i danske kroner, ved vi ikke endnu, men meget tyder på, at man vil kunne få en iPhone for under en tusse.


iPhone 5C er lavet i hårdt polycarbonat-plastik, har en 4-tommers Retina-skærm.


Den kører på Apples A6-chip, understøtter iOS7, har et 8 megapixels kamera bagpå og og et HD-Facetime-kamera foran, begge med BSI.


Derudover siger Apple at telefonen understøtter flere LTE-bånd end nogen anden smartphone, hvillket kan være praktisk for rejsende.


Endelig har iPhone 5C et større batteri ombord og skulle altså kunne holde længere på en opladning end almindelige iPhones.


 


 





iPhone 5C



 


Læs også:


Priser på Apple iPhone 5S og iPhone 5C


iPhone 5S – hurtigere, flottere, sikrere


Nu kan du se iPhone 5S og 5C præsentationen


iOS 7 er klar til download 18. september


Nokia driller Apple: Imitation er den bedste smiger

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.