Forside Nyheder

Modulære smartphones er fremtiden


Hvorfor skal vi nøjes med, hvad telefonproducenterne vil give os?


Det skal vi heller ikke, mener en lille gruppe techies, der er i gang med at forsøge at starte en ny bevægelse, der skal give os alle sammen modulære telefoner.


Idéen er enkel: I stedet for en færdig smartphone, får du bare en blok. Resten af teknologierne tilføjer du så med små moduler, så du selv kan bestemme, hvilken skærm, du vil have, og om din smartphone skal have mere batteri, mere lagerplads eller et bedre kamera.


Der er ikke tale om en crowdfundet telefon, men derimod om en crowd-?spoken? telefon. Det betyder, at folkene bag Phonebloks, som projektet hedder, har startet en slags moderne underskriftsindsamling for at få nogen til at lave telefonen.


Det foregår via ?crowd-speaking?-websitet Thunderclap, hvor man ved at dele beskeden på sit sociale netværk kan vise, at der er interesse for et sådant projekt.


Hvis du vil se, hvordan folkene bag Phonebloks tænker, at telefonen skal fungere, kan du se en video (og Thunderclap?e med) HER.


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.