Forside * Nyheder

Oppo BDP-103 Darbee Edition





 


Nu kommer Oppos blu-ray i en ny udgave, med DarbeeVision teknologi i billedbehandlingen.


DarbeeVision Inc. er en pioner indenfor digital billed-forbedring, og nu har de kastet deres kærlighed efter Oppos Blu-ray-afspiller.


Oppo BDP-103D (D for Darbee) kommer med teknologi fra DarbeeVision, en forbedret processor for billedbehandling i real-time.


Darbee øger dybde, skarphed og realisme i video-signaler, og lokker med at det forbedrer oplevelsen af såvel HD som upskaleret 4K (Ultra HD). Men den virker også på DVD og streaming indhold.


I respekt for at den type billedforbedringer jo er en kunstig forbedring, så er det muligt at justere graden af indsatsen efter personlig præference. Der er tre forskellige teknologier (modes), der kan indstilles fra 0 og op til fuld bearbejdning.


Den nye afspiller vises frem i disse dage på Cedia-udstillingen i USA, og den kommer til Danmark sidst på måneden. I første omgang i et begrænset antal.


Prisen for Oppo BDP-103 Darbee Edition bliver kr. 5.995,- og importøren arbejder lige nu på at få gjort den kodefri.


I galleriet herunder er der eksempler på hvor og hvordan Darbee-teknologien arbejder med oplevelsen af billederne. 


 




Galleri: Billeder fra darbeevision.com

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.