Forside IFA IFA 2013

Panasonic: Også nye plasma TV i 2014.Panasonic ZT60 galleri. Fotos: recordere.dk
Panasonic garanterer: Også nye plasma TV i 2014.


Recordere.dk har talt med Christer Ericsson fra Panasonic, og han garanterer at der også vil være nye plasma TV i 2014.


Recordere.dk mødtes med Christer Ericsson, der er marketingchef for Norden hos Panasonic på IFA 2013 i Berlin, hvor vi havde en lang snak om nye produkter og innovation.


I en brydetid, hvor folk ikke kun skal vælge paneltype, men også om det skal være 4K eller almindelig HD, var vi nysgerrige om at vide, om tiden var inde for at stoppe med salget af plasma TV til forbrugerne.


“Som det er i dag, er markedet delt op i 85/15, hvor 85% køber Panasonic LED TV, og de 15% køber plasma TV” fortæller Christer Ericsson. “Men vi kan garantere, at Panasonic stadig innoverer og lancerer nye modeller med PDP paneler i 2014.”, fortsætter Christer Ericsson.Plasma ikke helt død endnu


Selvom Panasonic ikke er klar til at slukke for plasma, er der ingen tvivl om, at når OLED og OLED4K er klar, så er tiden inde for det endelige sluk for PDP til forbrugerne.


“OLED4K er teknologidrevet, og der har været store problemer med pixelfejl på en stor procentdel af panelerne, og vi er glade for at vi selv nu producerer OLED paneler med den kendte Panasonic kvalitet” afslutter Christer Ericsson.


Der findes iøvrigt allerede professionelle 4K plasma paneler, men Panasonic vil ikke garantere at teknologien når ud til de almindelige forbrugere, inden man går over til OLED paneler.


Læs også: Panasonics 2013 lineup af plasma TV 

Annonce:
Forrige artikelSpotify Connect demo hos Pioneer og Yamaha
Næste artikelNye recordere fra Panasonic (Blu-ray/HDD)
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.