Forside * Nyheder

Rdio går ind i rigtig radio


Rdio er ikke længere bare en sjov måde at omtale streaming på. Nu er der også lavet en forbindelse til rigtige AM- og FM-stationer.


Rdio, der er skabt af det dansk-svenske makkerpar bag Skype og KaZaA, Janus Friis og Niklas Zennström, har indgået en aftale med et af verdens største radiokonglomerater.


Det er amerikanske Cumulus Media, der er USAs næststørste spiller på radiomarkedet lige efter giganten ClearChannel. Cumulus har 525 radiostationer over hele USA.


Idéen bag samarbejdet er, at Rdio skal streame udvalgte programmer fra Cumulus? radiostationer, og samtidig tilbyde gratis streaming af musik til Rdios brugere, der normalt betaler de sædvanlige fem og ti dollar for brug af on-demand streaming.


Ifølge New York Times er der ikke nogle penge i handelen, det er et rent partnerskab, hvor Cumulus 1,500 radioreklame-sælger skal sælge radioreklamer til Rdio, og Rdio til gengæld så giver Cumulus-radiostationerne en samlet, digital platform.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.