Forside IFA IFA 2013

Smarte Sound Plates fra LGGalleri: Sound Plate fra LG


Smarte Sound Plates fra LG


Har du stadig TV’et stående på et TV bord, kan du nu sætte en Sound Plate under og få bedre lyd end fladskærmen kan levere.


LG LAP340N er en smart og flad lydløsning kaldet Sound Plate, som du stiller tv?et ovenpå og som giver en fantastisk lyd. Det er en unik løsning for dem, der ikke ønsker at placere en soundbar på væggen eller have den liggende foran fjernsynet.


“Vi hører ofte fra vores kunder, at det største irritationsmoment ved at skulle tilslutte tv og lydsystem, er antallet af ledninger, der skal skjules på den ene eller anden måde”, siger Erik Åhsgren, nordisk produktchef for Home Entertainment, LG Electronics.


Vores nye lydsystem giver ikke bare en uhørt god lyd, Wireless Sound System løser endda også problemet med alle de løse ledninger. Derudover er vi meget stolte over at have pakket denne fantastiske lyd ind i et så elegant og smart design.


I modsætning til traditionelle soundbars placeres LGs Sound Plate LAP340N ikke foran men under tv?et. Modellen passer til fjernsyn mellem 32 og 55 tommer.


LG LAP340N er en diskret designet Sound Plate med 4.1-lyd på 100 watt og to indbyggede subwoofers. Det 35 millimeter høje system spreder lyden i flere retninger og giver en stærk og klar lyd for både høje toner såvel som de lave bastoner. LAP340N er udrustet med Wireless Sound Sync for at gøre det muligt at oprette trådløs


Med forbindelse til LG Smart TV-modeller med Magic Remote. Du kan endda streame musik via Bluetooth fra din smartphone eller tablet til LAP340N.


LAP340N vil være tilgængelig fra november til en cirkapris på 3 690 kr. inkl. moms.

Annonce