Forside Nyheder

Sonys fotodeling åbner i Danmark

 


PlayMemories Online fra Sony udvider med ni nye europæiske lande og tilføjer nye features


PlayMemories Online er en cloud-baseret foto- og videoservice fra Sony, som giver dig nem synkronisering, organisering og genskabelse alle dine bedste billeder og minder.


I modsætning til andre fotodelings- eller lagringstjenester, der konkurrerer på plads, giver PlayMemories Online dig oplevelsen af at have alle dine billeder samlet ét sted – og organiserer dem intelligent.


En ny “All Sync”-funktion opsamler automatisk billederne på din smartphone, tablet eller pc og uploader dem til din PlayMemories Online-konto.


Her genmes de i skyen i HD-opløsning – og der er ingen begrænsning på, hvor mange billeder du kan uploade. Hertil kan du vælge, at dine yndlingsbilleder og -film også skal opbevares på din mobil eller pc og uploade dem individuelt i fuld opløsning (op til 5GB). På den måde kan du altid – og uanset, hvor du er – få adgang til dit billedbibliotek via en smartphone, tablet, pc eller et tv med internetforbindelse.


De nye lande der er klar til PlayMemories Online er Danmark, Belgien, Finland, Irland, Italien, Holland, Norge, Spanien og Sverige.

Annonce