Forside IFA IFA 2013

Stofa: Vi slukker for analogt TV i 2014


 


 


Stofa: Vi slukker for analogt TV i 2014


Stofa tror så meget på sine digitale produkter, at de på et pressemøde på IFA i Berlin i dag meddelte at de slukker for det analoge TV signal i 2014.


“Tiden er inde, og vi kan ikke vente på at YouSee tager sig sammen” var budskabet som Salgs- og indholdsdirektør Kim Falkenhard fra Stofa. Vi kan sagtens bruge pladsen på de analoge kanaler til flere digitale tilbud til vores kunder.


På et presssemøde for Brancheforeningen Forbruger Elektronik fortalte Kim Falkenhard fra Stofa, at man er færdig med den fulde digitalisering af sit net i 2014, og at det nu er på tide at de 5% som endnu ikke har digitalt modtager-udstyr hjælpes over f.eks. ved hjælpe af bokse eller indkøb af nye TV apperater.


 


 

Priserne for de enkelte kanaler i frit-valg hos Stofa


 


 


Fritvalgskanaler 10 kr. 20, 30 40 kr. md


Ligesom YouSee vil Stofa nu tilbyde fuld frit valg, men man skal stadig have en basis pakke, som dog er forskellig fra antenneforening til antenneforening.


Stofa er i gang med en rejse for at forbedre kundeoplevelsen hos deres knap 400.000 kunder, der bl.a. tilbyder længere åbent hos kundeservice, og mulighed for kundebesøg frem til kl. 18.00, og snart også i weekenderne.


Læs også: Se alle STOFA-kanaler på farten

Annonce