Forside Nyheder

Streamingtjeneste for de små

 


 


Børnenes SF Favoritter kommer nu som steamingtjeneste hos Canal Digital, med klassikere som Pippi, Emil, Ronja Røverdatter og Brødrene Løvehjerte.


Efter 50 år digitaliseres Astrid Lindgrens børnekulturskat nu i streaming tjenesten; Børnenes SF Favoritter.


Dermed får nuværende og kommende generationer af børn tilgang til populære og folkekære karakterer som Pippi, Emil, Ronja Røverdatter og Brødrene Løvehjerte på moderne on demand vilkår.


Børnenes SF Favoritter har eksisteret i mere end 10 år på video/DVD, og nu også som streaming on demand.


 


300 timers kvalitetsindhold til børn


Målgruppen er børn i alderen 2-10 år, og udover de kendte Astrid Lindgren film og tv-serier findes også velkendte karakterer som Pedersen og Findus, Mumi-troldene, Thomas og vennerne, Byggemand Bob samt mange flere.


I alt byder den nye tjeneste på 300 timers kvalitetsindhold, der løbende opdateres og udskiftes, så der hele tiden er noget nyt at komme efter.


En del af indholdet findes udelukkende på den nye streaming tjeneste og kan ikke ses andre steder.


 


Pris og tilgængelighed 


Canal Digitals nye tjeneste koster 79 kr./md. og er en flat rate tjeneste, hvor man kan se lige så meget indhold man vil til en fast månedspris.


Børnenes SF Favoritter vil i første omgang være tilgængelig for Canal Digitals kunder via tv-bokse med internetforbindelse, men inden længe også på PC og iPad. Der vil være en gratis introduktionsperiode frem til og med 15. oktober 2013.

Annonce