Forside Nyheder

YouSee kunder: Snart trådløse i hele Danmark


Er du klar til at dele din trådløse router med resten af YouSee’s kunder?

YouSee kunder snart trådløse i hele Danmark

I Varde har YouSee kørt et forsøg med Community Wifi, hvor alle YouSee kunder deler deres Internet forbindelse. Snart udrulles det i hele Danmark.

Kunne du tænke dig et trådløst netværk, der dækkede det meste af Danmark. Det kunne YouSee, og snart er de klar med et landsdækkende Community WiFi baseret på deres mere end 400.000 kunders trådløse WiFi access points.

Det er dog kun ca. 200.000 af kunderne, der har egnede YouSee routere, og af dem forventer YouSee at 0,5 % siger nej tak til at være med i at dele deres Internet.

 


Alene i Varde var der 4.000 trådløse routere, der gav YouSee kunder adgang til trådløst Internet.

Bare rolig. Det ødelægger ikke din båndbredde

YouSee giver alle der deltager 4 dedikerede Megabit ekstra, så kundernes egne forbindelser ikke bliver langtsommere, ligesom man ikke skal give sit eget netværks kodeord væk.

Som YouSee kunde får man adgang til et landsdækkende trådløst netværk, og når man først er registreret, vil man kunne gå rundt i de fleste byer og finde trådløs Internet forbindelse. Hastigheden bliver 4 megabit.

Det trådløse netværk udrulles i 2014, og YouSee fortæller allerede nu, at man er i igang med at undersøge om man kan finde udenlandske samarbejdspartnere, så man f.eks. kunne bruge et andet trådløst netværk i andre lande.
 

Annonce