Forside Nyheder

Æstetiske Estelon nu i Danmark
Estelon X Diamond 


Estelon-højttalere udvikles og produceres i Estland, under ledelse af Alfred Vassilkov.


Hvis du har mellem 127.000 og 375.000 kroner øremærket til nye højttalere, så iler vi med informationen om at highend-mærket Estelon nu fås i Danmark.


Det er High-Performance Audio der har indgået aftale med Connaisseur-AV om repræsentation af Estelon-højttalere, der udvikles og produceres i Estland under ledelse af Alfred Vassilkov.


Estelon’s målsætning er, at opnå total harmoni mellem æstetik og akustisk perfektion. Alfred Vassilkov har 30 års erfaring med højttalerdesign som fundament og en stor nysgerrighed, hvilket sikrer en konstant udvikling.


Estelon tilbyder fire forskellige højttalere i sortimentet, en stor standerhøjttaler og tre gulvhøjttalere, alle støbt i et marmor-kompositmateriale og med en form som forhindrer interne stående bølger.


Alle Estelon højttalere leveres lakeret med Standox farveteknologi, kendt fra Formel 1-verdenen. Farverne kan vælges i enten højglans eller mat.


Højttalerne kan iøvrigt opleves på udstillingen HiFi & Surround i Københávn i weekenden.


 


 

Estelon XCEstelon XC 


Estelon XC


Estelon XC er standerhøjttaleren som inspireret af gulvhøjttalerne i sortimentet, byder på stort lydbillede, dybde i perspektivet og realistisk dynamik. Tyske Accuton leverer enhederne, som her omfatter to 7″ mellembas-enheder i et ultrastift keramikmateriale. Diskanten er en 1,2″ keramisk dome og kablingen er fra amerikanske Kubala-Sosna.


Specifikationer:
Type: 2-vejs standerhøjttaler.
Frekvensområde: 45-28.000 Hz.
Impedans: 4 ohm.
Følsomhed: 91 dB.
Dimensioner (HxBxD): 126 x 33 x 39 cm.
Vægt: 49 kg pr. stk. incl. stander.
Pris: kr. 127.000,- pr. sæt.


 


Estelon XB


Estelon XB er den mindste gulvhøjttaler i sortimentet og udstyret med en 9″ bas, en 7″ mellemtone og en 1″ dome, alle enheder udgør en fantastisk symbiose med XB.


Specifikationer:
Type: 3-vejs gulvhøjttaler.
Frekvensområde: 35-28.000 Hz.
Impedans: 6 ohm.
Følsomhed: 87 dB.
Dimensioner (HxBxD): 126 x 42 x 59 cm.
Vægt: 69 kg pr. stk.
Pris: kr. 187.500,- pr. sæt.


 


Estelon XA


Estelon XA er den første højttaler i serien. Fem års udvikling har resulteret i dette fascinerende koncept. Resultatet af tankegange langt fra traditionel højttalerdesign har givet en næsten utrolig musikalsk oplevelse. Enhederne omfatter en 11″ bas, en 7″ mellemtone samt en 1,2″ dome, alle keramiske.


Specifikationer:
Type: 3-vejs gulvhøjttaler.
Frekvensområde: 25-28.000 Hz.
Impedans: 6 ohm.
Følsomhed: 89 dB.
Dimensioner (HxBxD): 137 x 45 x 64 cm.
Vægt: 85 kg pr. stk.
Pris: kr. 225.000,- pr. sæt.


 


Estelon X Diamond


Estelon X Diamond, topmodellen i sortimentet er en seriøs evolution af modellen XA, som den deler sit umiddelbare udseende med. Udover brugen af en inverteret diamantdiskant og et delefilter med de bedste elementer på markedet, er kabinettet indvendigt resonansbehandlet med flere lag materialer, bl.a. kulfiber. Mange timers test af raffinerede materialer har resulteret i en sublim højttaler, som kritikerne er meget begejstret for.


Specifikationer:
Type: 3-vejs gulvhøjttaler.
Frekvensområde: 22-45.000 Hz.
Impedans: 6 ohm.
Følsomhed: 88 dB.
Dimensioner (HxBxD): 137 x 45 x 64 cm.
Vægt: 86 kg pr. stk.
Pris: kr. 375.000,- pr. sæt.

Annonce:
Forrige artikelNetflix har 1,4 mio. kunder i Skandinavien
Næste artikelWiMP nu tilgængelig i Windows Store
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.