Forside Nyheder

Få Google Chromecast i Danmark

 


Selvom Google endnu ikke selv distribuerer medieafspilleren Chromecast udenfor USA, så er der flere muligheder nu. Senest er Amazon begyndt at sende til Danmark.


Chromecast er Googles “Apple TV”, altså en lille medieafspiller der tilsluttes TV’et, og som så kan streame lokalt og fra nettet. Eksempelvis fra Netflix eller Youtube.


Men selvom Google endnu ikke sælger Chromecast udenfor USA, så er der kommet flere muligheder for at få fat i en, udover eBay.


Senest har Amazon åbnet for internationalt salg af Chromecast, og de sender også til Danmark. Det er også muligt at købe Chromecast i Danmark, hvor flere elektronikforretninger på nettet har den nu.


 


Køb Google Chromecast i USA


Inden du nu bliver forblændet af prisskiltet hos Amazon på $35, så ender prisen noget højere inden du har den i hænderne.


Amazon (US) = kr. 367,07 + import-omkostninger.


Import-omkostninger er told, moms og postens gebyr. Det betyder at den endelige pris i Danmark bliver mindst 619 kroner.


 


Køb Google Chromecast i Danmark


Så er det faktisk billigere bare at handle den herhjemme, hvor flere danske forhandlere tager kr. 518,- (incl. levering).


Dustin (DK) = kr. 459,- + porto (kr. 59)


CDON.com (SE) = kr. 489,- + porto (kr. 29)


Proshop (DK) = kr. 518,-  (fri forsendelse)


 


Læs også


Test: Google Chromecast

Annonce