Forside Nyheder

Google viser nu TV-programmet blandt søgeresultaterne


 


I denne on-demand-prægede og timeshiftede tid kan være svært at følge med i, hvornår ens yndlingsprogrammer kommer på TV.


De fleste af os benytter os af EPG?er, men nu giver Google os en håndsrækning. Den amerikanske version af Google viser nu, hvornår f.eks. en TV-serie, du har søgt på, bliver vist. Det kan endda integreres med Google Now, så der dukker en reminder op på din smartphone, når der kommer et nyt afsnit.


Google har netop annonceret dette på Google+, hvor flere dog allerede er skuffede over, at tjenesten kun virker i USA. Til det svarer Alex Unger, der er en af bagmændene bag projektet, at ?TV-data er svære at få fat i udenfor USA. Men vi bliver ved med at prøve!?


Hvis det rent faktisk er tilfældet, kan vi formentlig også se frem til denne funktion i Danmark. Det er vel ikke så meget anderledes end de biografdata, som Google skulle have fat i for at bringe biografvisningerne op på www.google.dk/film.

Annonce