Forside Nyheder

Netflix overhaler HBO i antal abonnenter


 


Netflix har netop præsenteret deres halvårsregnskab, og det ser godt ud.


Ud over, at finanserne har det rigtig godt, kan Netflix nu prale af at have overhalet amerikanernes favorit-betalingskanal, HBO. Allerede tilbage i april overhalede nåede Netflix op på de 28,7 millioner betalende medlemmer, som HBO har.


Ved regnskabspræsentationen kunne Netflix dog rapportere, at de nu har endnu flere brugere, nemlig 29,93 millioner. Verden over er Netflix dog oppe på over 40 millioner betalende medlemmer, hvilket langt overstiger HBO.


Det er første gang, en online video-on-demand-tjeneste, der ikke har base i kabel-tv-verdenen, har overhalet en populær kabeltjeneste i antal betalte brugere, og det har derfor gjort folk i kabel-tv-branchen endnu mere nervøse, end de var i forvejen.


En anden overraskelse, der kom frem under regnskabsfremlæggelsen, er at serien ?Orange is the New Black? nu har overhalet storhittet ?House of Cards? som Netflix? mest populære tv-serie af egen avl.

Annonce