Forside Nyheder

Nyt streaming-sæt: Harman Kardon Nova
Harman Kardon Nova 


Nova er to kompakte Bluetooth højttalere til computer, TV, tablet eller smartphone.


Harman Kardon Nova er et komplet lydsystem, i form af to kompakte højttalere, til brug sammen med computer, TV, tablet eller smartphone. Det understøtter streaming via Bluetooth, og nye enheder kan parres med højttalerne vha. NFC.


“Det er tid til at sige farvel til gårsdagens HiFi, besværlige installationer og kabelrod. Nu lancerer vi et produkt, som leverer en førsteklasses lyd, og som med sit design skiller sig æstetisk ud fra andre højttalere. Harman Kardon Nova er et kunstværk, der fylder et hvilket som helst rum med en enestående lyd”, lokker Michael Mauser, President, HARMAN Lifestyle.


Selve kabinettet (halvkuglen) er transparant, så man kan kigge ind i dem. Harman Kardon fremhæver den passive slagbas, som giver basgengivelse ned til 70 Hz. Øvrige enheder er en 2,5″ bas/mellemtone og en 1,25″ diskant.


Udover Bluetooth, så er der også både en analog og en optisk indgang.


Harman Kardon Nova kan betjenes via en fjernbetjeningsapp, som kan downloades gratis til Apple iOS og Android (smartphones og -tablets).


Fås i sort og hvid.


 


Pris og tilgængelighed


Harman Kardon Nova koster kr. 2.299,-


Kommer i butikkerne i denne måned.

Annonce