Forside Nyheder

Remote Desktop er også på vej til Windows Phone


Microsoft har lanceret Remote Desktop-klienter til iOS og Android. Men hvad med Windows Phone?


Firmaets egen mobilplatform var underligt nok fraværende, da Microsoft i slutningen af sidste uge lancerede Remote Desktop-klienter til de to største mobile platforme.


De nye Remote Desktop-klienter giver nem adgang til en Windows-PC et eller andet sted i verden via netværk. Man kan jo selvfølgelig sige, at Windows Phone allerede kører en version af Windows, så behovet for at tilgå en Windows-PC er måske knap så stor.


Og så alligevel. Der kan være mange grunde til at man gerne vil fjernstyre en PC fra sin Windows Phone, så The Next Web tog fat i Microsoft, der lovede, at de skam var i gang med at lave en RDP-klient til Windows Phone også.


Men hvornår, den er klar, ville Microsoft til gengæld ikke ud med.

Annonce