Forside Indhold og distribution Film

Waoo får Netflix

 


Første danske partnerskab imellem Netflix og en TV-distributør er en realitet. Nu kommer der Netflix i Waoo-boksen.


Waoo! bliver den første tv-udbyder i Danmark – og blandt de første i verden – som indgår partnerskab med Netflix. Det giver mulighed for at se Netflix direkte på Waoo!s tv-boks.


“Set i et internationalt perspektiv er vi jo en lille virksomhed, så vi er meget stolte af partnerskabet med verdens førende udbyder af internet-tv. Samarbejdet mellem Waoo! og Netflix er oplagt. Der er tale om et perfekt strategisk match”, fortæller Anders B. Christjansen, administrerende direktør i Waoo!.


Hos Netflix er de glade for det nye samarbejde. 


“Vi ønsker at gøre det så nemt som muligt for danskerne at opleve det brede udvalg af underholdning, som Netflix tilbyder i en meget høj kvalitet. At være tilgængelig på Waoo!s tv-boks er en del af vores strategi om at lade danskerne tænde for Netflix på den samme enhed, som de ser broadcast-tv og andre kabeltjenester på”, siger Joris Evers, Director, Global Corporate Communications, hos Netflix.


Danske Waoo! kommer hermed i selskab med den britiske Virgin Media, og nabolandet Sveriges største nationale tv-udbyder, Com Hem.

Annonce