Forside Indhold og distribution Musik

WiMP nu tilgængelig i Windows Store

 


Musiktjenesten WiMP har netop lanceret sin nye app i Windows Store. Den nye app understøtter enheder, der bruger Windows 8 eller 8.1.


Med denne release kan WiMP anvendes på Microsoft Surface RT, Microsoft Surface Pro, Microsoft Surface 2 og Microsoft Surface Pro 2, samt andre tablets med Windows eller almindelige PC’ere med Windows 8 eller 8.1.


Hovedformålet med appen er, at vise det redaktionelle indhold i WiMP – alt fra daglige nyheder, anbefalinger, spillelister og albums. Appen har også delingsfunktionalitet, nem søgefunktion og naturligvis WiMPs komplette katalog med over 20 millioner sange.


“Vi synes, det er meget spændende at se hvordan vores redaktionelle indhold vises i Windows-appsne, med en lækker præsentation, som vi tror brugerne vil sætte stor pris på. For eksempel kører vi lige nu high fidelity-tema, hvor vi fejrer god lyd og opfordrer vores brugere til at høre gode albums fra A-Å i WiMP”, lyder det fra Sveinung Rindal, global redaktionschef i WiMP.

Annonce