Forside Indhold og distribution Musik

3-rabat på Spotify-konkurrenten Deezer

 


Få billigere musiktjeneste igennem teleselskabet 3. Der er kontanter at spare per måned.


Deezer er den mindre kendte konkurrent til Spotify. Startede som en fransk musiktjeneste, men har siden bredt sig til mange lande, deriblandt Danmark.


Men selvom de har stået lidt i skyggen af den Svensk-Engelske konkurrent, så er det en fuldblods musiktjeneste med 25 millioner numre i kataloget.


På afspillersiden står de heller ikke tilbage, men understøtter PC/Mac, Windows 8, Ubuntu, Android, Apple iOS, Sonos, Logitech og Blackberry. Der er mulighed for at lytte til musikken offline, i en kvalitet op til 320 Kbit/s.


Normalprisen for Deezer Premium+, det store abonnement med adgang fra både Web, mobil, Sonos mv. er da også det samme som Spotify Premium: 99 kr/måned.


Men nu er teleselskabet 3 klar med et tilbud til kunderne:


Prøv Deezer gratis i 30 dage, og betal herefter 59 kr/måned i de næste 6 måneder. Derefter stiger abonnementet til 79 kr/måned. Og det er ikke begrænset til 3-mobiler. Det er et normalt abonnement, der kan bruges på alle dine enheder og computere.


Så spar 40 kr/måned de første 6 måneder efter prøveperioden, og spar derefter 20 kr/måned. Læs om musiktjenesten på Deezer.com og om tilbudet på 3.dk

Annonce