Forside Nyheder

Australsk iPad Air eksploderede i flammer


Hvordan ville du have det, hvis du stod i en butik og kiggede på en iPad Air, der pludselig eksploderede?


Dette skrækscenarie blev til virkelighed i en Vodafone-butik i Australien, hvor flammer pludselig stod ud af iPad?ens lille opladerstik, hvilket hurtigt fik resten af iPad?en til at gå op i røg.


Brandvæsenet måtte tilkaldes og butikken blev hurtigt evakueret. Ingen kom dog til skade, og en repræsentant fra Apple kunne samle den udbrændte iPad Air op og sende den til undersøgelse af, hvad der dog var sket.


Det er imidlertid ikke første gang en nyere generation af iDevices bryder spontant i brand. Business Insider rapporterede i august om en kinesisk kvinde, hvis øje blev beskadiget af, at skærmen eksploderede på hendes iPhone 5. Det var efter 40 minutters tale, hvor telefonen var blevet brandvarm. Da skærmen eksploderede, fløj der glasskår op i hendes øje.


Den engelske avis The Daily Mail har scoret billedrettighederne til den udbrændte iPad, så hvis du vil se den, kan du klikke HER..

Annonce