Forside Nyheder

Få prof. lyd på videooptagelserne

 


MyMyk er medhør, mikrofon og tilbehør, til videooptagelser med kameraer som DLSR, smartphone mv.


Nu kommer produkterne fra australske MyMyk til Danmark, produkter der giver bedre lyd på videooptagelserne.


MyMyk har en retningsbestemt mikrofon – SmartMyk, en lydkontrol/lydmikser – SmartLynk, en vindhætte, samt to iOS-apps, i sortimentet.


SmartMyk er den retningsbestemte mikrofon er ophængt i et syntetisk silikonegummi, for at absorbere lyd fra kameraets motorer. Materialet er meget slidstærkt, og kan klare både lave og høje temperaturer. Den kører på et CR2032-batteri som giver op til 200 timers brug. Designet er meget lavt for at give en god balance, når mikrofonen er monteret på et kamera. Dette giver også den fordel, at den passer i de fleste fototasker.


SmartMyk kan bruges sammen med alle kameraer der har en sko til blitz, som DLSR (spejlrefleks), mange videokameraer ect.


SmartLynk er et tilbehør til mikrofoner, der giver mulighed for medhør og for at mikse lyd fra to mikrofoner. Sammen med DLSR er der også mulighed for at frakoble kameraets indbyggede “automatic gain control” (AGC), så det er den rå lyd der ryger på optagelsen istedet for den regulerede.


Udgangen til høretelefoner giver mulighed for medhør, så man kan have kontrol over sin optagelse. SmartLynk kører på to AAA-batterier, som giver mere end 40 timers brug. Den har en aftagelig flashsko samt stativgevind.


MyMyk Wind Shield er en vindhætte, skum med pels, som mindsker vindstøj på mikrofonen med op til 20dB, uden negativ indflydelse på diskanten.


Derudover sælger MyMyk to forskellige apps til iOS, til mere kontrol over lyden på optagelser via en iPhone.


 


 
 


Pris og tilgængelighed


MyMyk SmartMyk koster kr. 1.299,-
MyMyk SmartLynk koster kr. 1.899,-
MyMyk Wind Shield koster kr. 499,-


Fås i butikker herhjemme nu.

Annonce