Forside Nyheder

Full-res uploads til Google+ er klar til iOS

 


 


For dem, der foretrækker Google+ frem for Facebook, er billedkvaliteten netop blevet højere.


I hvert fald, hvis man samtidig bruger iOS. Nu kan du nemlig uploade billeder til din Google+-profil i fuld opløsning via den nye version af Google+-appen.


Dermed har Google ikke bare givet iOS-brugere et alternativt sted at de højt opløste billeder fra f.eks. en iPhone, der ikke står iCloud eller Dropbox på. De kan også stryge endnu en konkurrencefordel, som Facebook har, af listen.


Facebook har nemlig for længst givet sine brugere mulighed for at uploade billeder i høj opløsning til deres profiler, men det er først nu, Google giver muligheden for den fulde opløsning til iOS-brugere. Android-brugere fik funktionen for næsten et år siden.


Det kræver dog, at man har tilstrækkelig meget sky-lagerplads til gode hos Google. Ud over muligheden for upload af billeder i fuld opløsning, er der også kommet en række nye lokationsfunktioner i den nye version ag Google+ til iOS.

Annonce:
Forrige artikelJulegaver 2013. Prisgruppe kr. 100-499,-
Næste artikelOrbitsound-bars kommer til Danmark
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.