Forside Nyheder

Googles nye nummerviser henter dit billede fra nettet


Snart bliver det muligt at se, hvem der ringer på din telefon. Altså ikke bare nummeret og navnet.


Googles nye Android-version, 4.4 KitKat har en udvidet såkaldt Caller ID-funktion (nummerviser), der snart får en yderligere funktion hæftet på som en update.


Updaten gør det muligt ? hvis du har godkendt det ? at hente dit billede på din Google+-profil og vise den til alle, der har en Android-telefon, som du ringer til. De behøver altså ikke have dig registreret i telefonens kontaktliste for at se dit ansigt på skærmen.


Den nye nummerviser i KitKat kan allerede vise dit navn på skærmen, hvis du har dit telefonnummer registreret på din Google-konto?når du altså ringer til en Android-smartphone. På samme vis kan modtageren af opkaldet se på Google Maps, hvor du ringer fra.


Den nye funktion med Google+-profilbilledet bliver tilgængeligt tidligt næste år. Det vides endnu ikke, om funktionen er global eller kun fungerer i USA.

Annonce