Forside Nyheder

Hvad skal Dropbox med en webbutik-tjeneste?


Dropbox har købt en webbutik, der kan bruges af alle, blot for at lukke den ned.


Købet af Sold har fået folk til at klø sig i hovedbunden i Silicon Valley. For Dropbox har nemlig meddelt, at de vil lukke tjenesten ned nærmest øjeblikkeligt.


På Sold kunne man sælge sine varer online nemmere end man f.eks. kan på eBay, fordi Sold tog sig af alt, hvad der hed transaktioner og forsendelse helt automatisk.


Folkene bag Sold skriver dog på deres hjemmeside, at købet ?ikke kunne passe os bedre ? Dropbox? road map indeholder spændende, nye oplevelser, der passer perfekt til vores mission om at skabe produkter, der har en positiv indvirkning på folks liv.?


Med andre ord har Sold-folkene set noget, som vi andre ikke ved noget om endnu. Kunne det være, at Dropbox havde tænkt sig at lave ?dropboxe? ude i den virkelige verden, hvor man kan få sendt varer til i konkurrence med Amazon? Eller er der noget helt tredje under opsejling, som Solds ehandels-teknologier kan bruges til? Det må fremtiden vise.


Men hvis du har et godt gæt, så skriv det endelig i kommentarsporet herunder.

Annonce