Forside Nyheder

Instagram og Waze er klar til Windows Phone


Hvis der er to apps, som Windows Phone-brugere har hungret efter, så er det Instagram og Waze.


Måske umiddelbart mest den første, men den anden har folk også efterspurgt, bare uden måske helt at vide det.


Instagram har været undervejs længe, og fuldender nu Facebook-Twitter-Instagram-treenigheden, der har været ukomplet siden Windows Phone blev lanceret. Dog må Windows Phone-brugerne vente lidt endnu med Instagrams video-funktion, ligesom Instagram-app?en benytter sig af telefonens egen kamera-app til at tage billeder med.


Waze er den sociale kort/navigations/trafik-app, der blev købt af Google for noget tid siden. Den benytter sig blandt andet af crowdsourcing for at få trafikdata og data om ulykker, etc. ind på kortet. Det har Google allerede implementeret i Google Maps på iOS og Android, men eftersom Google Maps på Windows Phone er lidt af en joke, kan Waze være et alternativ med adgang til den samme data.


Begge kan hentes i Windows Store nu.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.