Forside Nyheder

Krig på billige 4K-fjernsyn i 55 tommer


Der er udbrudt en krig på 55 tommers 4K-fjernsyn hos de store, amerikanske varehuse.


Det hele startede, da varehus-kæden Sears forleden annoncerede, at de nu havde tilbud på et 55? fladskærms-tv med 4K-opløsning til 1500 dollar, hvilket med amerikansk moms og med dagens dollarkurs svarer til lige over 9.000 kroner.


TV?et kommer fra den lille producent Seiki, som vi tidligere har skrevet om her på siden.


Det ville Sears-konkurrenten Wal-Mart dog ikke sidde overhørig. De har dog valgt ikke at prøve at konkurrere helt så meget på prisen, men i stedet satse på et mærke, som folk måske kender. Wal-Mart har nemlig i længere tid forhandlet både av-produkter og hårde hvidevarer fra Hisense, den kinesiske, statsejede elektronkproducent, der også laver OEM-produkter til andre.


I Wal-Mart kan du nu købe et Hisense-TV på 55 tommer med 4K-opløsning til 2000 dollar, eller cirka 12.000 kroner inklusive amerikansk moms og med dagens dollarkurs.


Det er væsentligt lavere, end hvad der tilbydes i Danmark. Uden at kende til kvaliteten af nogle af modellerne, kunne man jo godt ønske, at nogen ville importere modellerne til Danmark. På Hisense?s europæiske hjemmeside linker de til Elektronikcenteret som deres danske partner, men det er formentlig kun til reparationer.


Ellers må man en tur til Tyskland, hvor man kan købe et 50? Hisense-TV i 4K for 2000 Euro, hvilket selvfølgelig er lidt mere end 2000 dollar.


 

Annonce