Forside * Nyheder

Nu kan du få kendisstemmer i Waze


Der er mange måder at promovere film på. Hvorfor skulle en af dem ikke være din GPS-app?


Det er i hvert fald tanken bag et nyt samarbejde mellem den sociale navigations-app Waze og filmselskabet Universal. Waze, der netop også er landet på Windows Phone, lader nu stjerner fra Universals film komme ind med deres instrukser på Waze-app?en.


I første omgang er det den fremadstormende komiker Kevin Hart, der lige nu lægger USA ned, som står for skud. I forbindelse med en ny film, der meget passende hedder ?Ride Along?, kan man gratis hente Harts versioner af turn-by-turn-instruktionerne ned til Waze.


Der skulle dog være flere kendiser på vej, og allerede nu har man ?morsomme? stemmevalg i Waze, som f.eks. Elvis og et boyband.


Waze er en navigationsapp, der fungerer via crowdsourcing og som har et community på mellem 40 og 50 millioner brugere, afhængig af, hvilken kilde, du spørger. Waze blev købt af Google tidligere på året.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.