Forside Nyheder

Ny videooptager til spil fra HauppaugeGalleri: Foto: Hauppauge PVR Rocket


 


Ny videooptager til spil fra Hauppauge


HD PVR Rocket optager PlayStation-, Xbox- og pc-spil inklusiv kommentarspor, og som noget helt nyt kan den optage direkte på et USB-flashdrev uden at være afhængig af en computer.
Med HD PVR Rocket kan gameren optage og lagre sine gameplay-sessioner uden at være afhængig af en computer – der skal blot tilsluttes en USB-nøgle. Den dedikerede gamer kan derfor nyde godt af en mobilitet, der ifølge Hauppauge hidtil har manglet på markedet.
 
Den har en indbygget lydmixer, og det er derfor nemt at optage et kommentarspor sammen med lyden fra spillet, en funktion der især bruges af professionelle gamere bl.a. til at snakke om spilstrategier. En mikrofon sættes til videooptageren, og lydniveauet kontrolleres nemt på mixerens kontrolpanel.

Med HD PVR Rocket kommer programmet Hauppauge Capture, et Windows-program, der kan bruges, når de bedste gameplays skal udvælges og uploades til YouTube. Skal filmen redigeres, inden den ryger på YouTube, er optagelserne også kompatible med en Mac, hvor videoen kan redigeres i iMovie.
 
Den kan optage fra alle spilsystemer, der bruger enten HDMI-video uden HDCP. Det inkluderer fx både Xbox 360, Xbox One, WiiU, diverse pc-baserede spilsystemer, PlayStation 3, samt senere også den kommende PS4.


 


Pris og tilgængelighed


Hauppauge HD PVR Rocket koster kr. 1.199,-


Tilgængelighed ukendt.

Annonce