Forside Nyheder

PS4: Her er spillene


Om en uge kommer PlayStation 4 endelig til Danmark. Sammen med konsollen er også en ret stærk lineup af spil. Men hvilke er værd at købe og hvad hvis du har dem til PS3 i forvejen? Vi kigger nærmere på en del af titlerne.


 


Killzone Shadow Fall


En af PS4´s eksklusive titler. Killzoneserien har altid været grå og dyster. Sådan er det ikke længere. I Shadow Fall spiller du på planeten Vekta, som er grøn, smuk og varieret. Shadow Fall viser hvad PS4 kan og spillet er et af de flotteste grafisk. Styringen med den ny controller er fremragende og du får brug for touchpadden når du bruger din tro følgesvend – The Owl.


Singleplayerdelen er lidt svingende i kvalitet. Historien er fin og det er flot og spændende at opleve verdenen du spiller i. Spillet er mere åbent end hidtil, men det betyder somme tider at det kan være svært at finde ud af hvordan man kommer hen til næste mål.


Multiplayer har vi endnu ikke kunnet teste, men rapporter fra USA giver multiplayer stor ros.


Killzone Shadow Fall trailer 


 


 


Knack


Sonys anden eksklusivtitel. Knack er udviklet er manden bag PlayStation 4, samt titler som Crash Bandicoot og Ratchet & Clank, Mark Cerny. Cerny har selv udtalt at Knack skal ses som en hyldest til de gamle spil og jeg kan egentlig godt se hvad han mener. Knack er nemlig simpelt og ligetil, men svært at mestre, præcis som de gamle spil.


I Knack styrer du en lille fyr, der i takt med at han tæver fjender, kan vokse i størrelse. Gameplayet er enkelt og du bruger stort set kun 3 knapper gennem hele spillet. Udfordringen ligger dog i sværhedsgraden, Knack mister nemlig rigtig meget energi, hvergang han rammes af fjendernes slag.


Knack er et spil, der indbyder til spil med familien. Sæt sværhedsgraden på easy, og du kan spille sammen med dine børn i spillets co-op del. En ekstra spiler kan nemlig hoppe ind og ud af spillet efter behag. Den ekstra spiller er med som hjælper til knack og det fungerer faktisk glimrende.


Knack har ikke fået de allerbedste anmeldelser, hvilket jeg egentlig ikke forstår. Knack er godt nok ingen revolution, men dine børn vil uden tvivl kunne lide det.


 


 


 


 


Lego Marvel Super Heroes


Et sandt overflødighedshorn af superhelte pakket ind i Legos lækre univers kan næsten ikke fejle. Og det gør Lego Marvel Super Heroes da heller ikke. Spillet er flot, sjovt og voldsomt underholdende for børn og barnlige sjæle. I kan spille 2 sammen og det er tydeligt at udviklerne har næret stor kærlighed for alle figurerne samt legos produkter.


Har du spillet til PS3 er der dog ingen grund til at opgradere til PS4 – dertid er forskellen ikke så stor.


 Lego Marvel Super Heroes trailer


  


 


 


Assassins Creed IV Black Flag


Et flot og spændende spil som du kan læse PS3 anmeldelsen af her. PS4 udgaven er en port af PS3 spillet, hvilket vil sige at spillet ikke er lavet til PS4, men pudset af og forbedret en smule. Assassins Creed IV er allerede på PS3 et flot spil. Ikke overraskende er det flottere på PS4, men den helt store forskel er det ikke, selvom spillet netop har modtaget en opdatering som bringer opløsningen fra 900p til 1080p.


Forskellene ligger i detaljerne. Mere skumsprøjt når du sejler, mere røg fra kanonerne, bedre draw distance (du kan se længere ud i horisonten) og generalt en mere lys og farverig oplevelse. Det lyder måske som småting, men det har en større effekt på oplevelsen end man måske skulle tro. Har du ikke spillet, bør du ikke gå glip af det. 


Har du spillet til PS3 skal du dog overveje om du vil opgradere til PS4 udgaven. Forskellen er der, selvom den ikke er voldsom, men du kan ikke overføre dine saves fra PS3 til PS4, så du skal starte helt forfra.


 Assassins Creed IV Black Flag trailer


  


 


 


Call of Duty Ghosts


Du kan læse vores PS3-anmeldelse af spillet her. I forhold til Assassins Creed 4 er der dog mere at hente på PS4 versionen her. Hvor selve spilelementerne er de samme, så har grafikken virkelig fået et boost opad. Alt fremstår knivskarpt og man kan ikke undgå at blive imponeret, især online, hvor Ghosts på PS3/Xbox 360 var begyndt at se noget sløjt ud. På PS4 skinner spillet online, eksplotionerne ser sindssygt godt ud, og det hele er bare rigtig lækkert at se på.


Activision har derudover lavet det fornuftige træk at folk, der har købt PS3 spillet, for et lavt beløb (vi forventer omkring 50 kr.) kan opgradere til PS4 versionen. Call Of Duty Ghosts er bestemt en opgradering værd.


 Call of Duty: Ghosts singleplayer trailer


  


I skrivende stund afventer vi stadig Battlefield 4, FIFA 14 samt Need for Speed Rivals. Disse spil vil blive tilføjet listen når vi får testet dem.


 


Se også: Anmeldelse af PS4 

Annonce