Forside Nyheder

PS4 launch billetter – her er vinderen


På torsdag, den 28. november holder Sony en stor event for at fejre udgivelsen af PlayStation 4. Vi havde her på siden en konkurrence, hvor du kunne vinde 2 billetter til arrangementet.


Vi vil gerne takke de mange deltagere, i havde alle rigtigt gode grunde til at det netop skulle være JER der fik billetterne. Desværre have vi ikke billetter nok til alle, men kunne kun sende en heldig med følgesvend afsted.


Vinderen af billetter til PS4 launch event blev:


 


Kasper Jonassen, København NV


Kasper skrev: “Jeg skal have muligheden for dette event, for at jeg kan invitere min meget venlige klassekammerat/ven med. For snart 10 uger siden, brækkede jeg anklen, og har derfor været på krykker og med skinne på benet. Han har derfor ‘hængt’ på mig, og hjulpet med transport til og fra skole, hjulpet mig ud af bilen, båret taske og hvad der ellers har været af problemer. Al den hjælp kunne jeg ikke have klaret det uden, og kunne have kostet en ny semesterstart. Derfor vil jeg gerne give lidt igen :-)”


 


Endnu engang tak for jeres deltagelse og til lykke til Kasper, der allerede har fået nyheden overbragt.

Annonce:
Forrige artikelSamsung taber appelretssag mod Apple
Næste artikelLG TV overvåger også husets netværk
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.