Forside * Nyheder

Sløret løftes for Gran Turismo 6


Start your Engines. Ny GT6 koncept-video (#6 i rækken)


 


Sløret løftes for Gran Turismo 6


Her en måned før GT6 lander til PlayStation 3, der løfter Sony og spiludvikleren sløret for flere detaljer om spillet.


Sony Computer Entertainment Europe og Polyphony Digital Inc løfter nu mere af sløret for hvad Gran Turismo 6 kommer til at indeholde.


 


 
Galleri: Udvalg af biler i GT6


 


 


Mange flere biler


Der er flere biler end nogensinde før. GT6 indeholder ca. 1.200 køretøjer, der er genskabt med et højt detaljeniveau.


Heriblandt den aktuelle serie af racerbiler i FIA GT3-kategorien, supercars som Pagani Huayra ?11, historiske klassikere som BMW 507 ?57 og toptunede biler til vejkørsel som Ford Focus ST ?13.


Hver af disse er blevet designet med en høj sans for detaljer, og spiludvikler lokker med at hver eneste bil føles, lyder og ser ud som den tilsvarende model i virkeligheden.


Derudover kan du møde konceptbiler, skabt i samarbejde med Audi, BMW og Mercedes-Benz, Nike m.fl.


Se alle bilerne her


 


 
Galleri: Nye baner i GT6


 


 


Alverdens racerbaner


GT6 indeholder nu flere baner end nogensinde før, på 37 steder med 100 forskellige layouts.


Nye baner som Ascari, Silverstone, Brands Hatch, Mt. Panorama og Willow Springs, er blevet genskabt med helt ned til en centimeters nøjagtighed i forhold til virkelighedens baner.


Der er også Gran Turismo Arena, hvor spillerne selv kan designe deres egne hårrejsende udfordringer og stunts.


 


 
Galleri: GT6


 


 


Realistiske omgivelser 


GT6 byder som noget nyt på en særlig simulation af omgivelserne, der tilpasser sig forholdene på de virkelige steder.


Når du eksempelvis kører løb på Le Mans 24 Hours i GT6 vil stjernes konstellationer om natten passe til dem, der var under løbet i 2013.


Ændringerne i omgivelserne sker let og udvikler sig med tiden i spillet. Det er ikke længere kun en modellering af banen, men en simulation af selve Jorden.


 


Selvskabte baner 


En opgraderet “Course Maker” giver spillerne mulighed for at skabe nye baner i spillet, når det udgives, via opdateringer.


En anden interessant tilføjelse er den nye “GPS Logger”-app til smartphones. Med appen kan spillerne selv optage GPS-data i deres biler og genskabe virkelighedens ruter som baner i spillet.


“GPS Visualizer” anvender også GPS-koordinater fra rigtige biler, når de kører på de virkelige baner, der modelleres i GT6. Disse data bliver derefter importeret i GT6 for at skabe en virtuel gengivelse i spillet af din præstation.


 


Log din kørsel 


For de spillere, der elsker at studere deres præstationer nøje, er der virkelig grund til at se frem til den nye “Data Logger”.


Funktionen introduceres i en af de kommende opdateringer, og med den kan du analysere din præstation i form af en graf, der viser hastighed, omdrejningstal samt brug af speeder, gear og ratteknik.


Med alle disse data ved hånden kan du se, hvor du taber tid, og dermed nemmere arbejde på at forbedre din præstation.


 


Større nøjagtighed


For at få mest muligt ud af de mange biler og baner er teknologien i spillet gået et skridt videre end i forgængeren Gran Turismo 5.


Den nye fysiksimulation, den nye modellering af aerodynamik, affjedring og dæktyper samt den utrolige HD-grafik sikrer, at bilerne ser bedre ud og reagerer mere realistisk på banerne.


 


 
Galleri: GT6


 


 


Spiltyper


GT6 introducerer også en række forskellige spiltyper.


I “Arcade Mode” kan du køre mod virtuelle modstandere, deltage i tids- eller drift-udfordringer eller afholde et løb for to spillere på delt skærm.


I fanfavoritten “Career Mode” (tidligere kendt som GT Mode) starter spilleren på begynderniveau og arbejder sig op til højere løbslicenser, præcis som virkelighedens racerkørere gør. Denne funktion styres af det nye stjernesystem i GT6, der giver dig belønninger i spillet for at vinde løb.


Når du kommer videre i spillet, bliver der desuden låst op for særlige begivenheder, såsom invitationer til en virtual udgave af Goodwood Festival of Speed.


“Coffee Break” er minispil til kaffepausen. Vælt lysmaster på et stadion, eller se, hvor langt du kan køre på en enkelt liter benzin.


‘Der kommer en revideret “B Spec Mode” i en opdatering, hvor spillerne kan vise deres strategiske overblik ved at udnytte de virtuelle racerkøreres evner, mens de træffer de taktiske beslutninger for holdet.


 


Onlineløb


GT6 forbedrer også onlineoplevelsen. Nu kan der skabes egne klubber, chattes på forummerne og organiseres løbsbegivenheder for medlemmerne.


Grupperne kan vælge at være lukkede private klubber eller åbne klubber, som alle kan melde sig ind i. Funktionen “Open Lobby” inviterer op til 16 racerkørere til at dyste mod hinanden online.


 


Quick Match


Hvis du bare vil i gang med at køre løb med det samme, kan du bruge “Quick Match” for at komme med i det næste løb, når der er spillere nok.


Der afholdes også særlige sæsonbegivenheder i udvalgte perioder, der kombinerer officielle løb, tidsudfordringer og drift-udfordringer, og hvor de bedste kørere bliver belønnet med credits.


 


Garagen


“Car Dealerships” viser de tilgængelige biler sorteret efter fabrikant, men “Featured” vil specialisere sig i biler, der anbefales til særlige løbsvilkår. Når du har skabt din perfekte garage, er det nu nemmere at organisere og holde styr på indholdet end nogensinde før.


Du kan starte frie løb og skifte racerudstyr direkte fra garagen, og der er en lagerplads til de biler, som du ikke bruger normalt, men som du ikke nænner at skille dig af med. Derudover kan du også tune din bil og modificere karosseriet samt købe dæk, affjedringssæt, bremsesæt og turboboost for credits.


I pitten kan du vaske og vedligeholde din bil og din motor.


 


 
Galleri: Garage og styling i GT6


 


 


Styling 


De helt store bilfanatikere kan desuden bruges deres credits i spillet, til at købe aerodynamiske dele og mere end 82 forskellige slags hjul, der findes i 188 varianter.


Der kommer løbende flere specialdele til spillet, så du behøver aldrig blive træt af din bils udseende. I forbindelse med udvalgte onlinebegivenheder kommer der nye farvedesigns, og du kan male de hjul, du har købt som ekstratilbehør, for at sikre dig, at din bil ser ud, præcist som du vil have det.


Til din avatar kan der købes racerudstyr.


Der er 34 slags hjelme i 952 farvevarianter og 28 slags racerdragter i 852 farvevarianter, så du for alvor kan skille dig ud fra mængden. Der er også særlige sæt med racerudstyr til salg, som er modelleret efter berømte racerkørere, til dem, der gerne vil ligne deres forbilleder.


 


Tilgængelighed


GT6 drøner ind i butikkerne d. 6. december.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.