Forside Nyheder

Sony fyrer udviklingschefen
Foto: recordere.dk 


Sony når ikke de forventede salgsmål og nedjusterer forventningerne. Det har nu kostet udviklingschefen jobbet.


Sony måtte overraskende gå ud med et underskud for 2. kvartal af regnskabsåret, der slutter med udgangen af marts 2014.


Deres andel i filmindustrien trak røde tal, og det var ellers den der skulle have været med til at kompensere for de fortsatte udfordringer med at skabe en god forretning på elektronikken, hvor især TV-forretningen er en udfordring.


Det betød at Sony nu har måttet nedjustere forventningerne til hele året, og det fokus har nu kostet udviklingschefen jobbet. Det skriver Bloomberg.


CTO (Chief Technology Officer) Tadashi Saito erstattes af Kenichiro Yoshida. Tadashi Saito nåede at sidde på den vigtige post siden april 2012, med særlig fokus på en turn-around for TV-divisionen. Et område hvor Sony over 9 år havde sat 45 mia. kroner til.


Den nye udviklingschef, Kenichiro Yoshida, kommer fra en stilling som chef for So-Net Corp. der er Sonys internet-udbyder. Et valg der kan indikere at Sony ønsker større fokus på indholdssiden, som nøglen til at sælge flere produkter.


Sonys TV, kameraer og computere udgør 22% af koncernens samlede salg.

Annonce