Forside * Nyheder

Sound2Go kommer til SkandinavienGalleri: BigBass, forskellige udgaver og farver


 


Den tyske fabrikant af lydprodukter til smartphone og tablet, Sound2Go, er nu til salg herhjemme.


Det er kun halvandet år siden, at den tyske virksomhed Sound2Go lancerede deres allerførste produkt: Mini-højttaleren BigBass.


BigBass er en lille bluetooth-højttaler, der ifølge producenten har en stor og fyldig lyd. En af hemmelighederne ligger i deres patenterede labyrinthX funktion, der giver en ekstra kraftig bas gengivelse. Siden er produktet hædret for designet, med en red dot design award.


Men tiden har ikke stået stille. På de halvandet år har de fået hele 12 forskellige produkter i sortimentet, med plus diverse farvekombinationer.


Hele sortimentet af bluetooth højttalere introduceres nu i Skandinavien.


Priserne starter fra kr. 249,- for små nøgleringshøjttalere til kr. 699,- for modellerne, der kan imponere de fleste med “stor” lyd fra små kabinetter. 

Cykelholder til Sound2Go Bigbass 


BigBass Plus


BigBass-modellen er netop blevet opgraderet med en udgave med mikrofon, så man i ca. 2 meters afstand kan bruge produktet med håndfri funktion.


Streamer musik med bluetooth teknologi fra smartphones,  tablets, bærbare computere og andre produkter, eller alternativt direkte med kabel. BigBass oplades gennem det medfølgende USB kabel og kan spille i op til 8 timer på én opladning.


Til BigBass plus og Colour Bass BT modellerne er der udviklet et cykelbeslag (billedet ovenfor).


BigBass plus kr 499,- i aluminium
BigBass inkl. cykelholder kr. 649,-


 
Galleri: Cuby Bluetooth adapter, kan tilsluttes stereoanlægget


 


Cuby


Cuby er både en selvstændig Bluetooth-højttaler og en Bluetooth-adapter til stereoanlæg.


Der er indbygget til håndfri tale og touch tasterne belyses for nemmere betjening i halvmørke. Tilsluttes eksisterende musikanlæg via line-out.


Cuby 699,00 DKK i farverne hvid, mokka og antracit.


 


For øvrigt sortiment tjek Sound2Go

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.