Forside Tests

TEST: Bose SoundLink Mini


Galleri: Bose SoundLink Mini

 

Annonce:

TEST: Bose SoundLink Mini

Der findes mange rejsehøjttalere derude efterhånden. Med SoundLink Mini melder Bose sig for alvor ind i kampen, og lyden begejstrer.

Recordere.dk elsker at teste gadgets, og især dem som giver mening. Rejsehøjttalere er meget oppe i tiden, og på vores bord landede sommernyheden fra Bose.

Bose SoundLink Mini er Bose’s bud på en Bluetooth højttaler, og med deres ry inden for god lyd, var vi naturligvis spændte.

 

Udpakning og installation

Bose SoundLink Mini kommer i en lille lækker papkasse, der indeholder selve højttaleren, en laderholder, der gør du kan oplade ved bare at sætte højttaleren på holderen. Desuden medfølger der en strømforsyning med stik til både Europa og USA.

Designet er minimalistisk som vi kender fra Bose med et diskret knappanel i toppen, hvor man kan styre volume, mute, tænde/slukke og så vælge om man vil køre Bluetooth eller bruge den indbyggede AUX indgang som sidder i siden. På siden sidder der også en strømstik, hvis du ikke har taget din bordlader med.

Selve højttalerkassen vejer 0.67 kg, og inde i det elegante design i aluminium, sidder to fuldtone enheder samt en dual-radiator basenhed. Det er altså imponerende af sådan en lille størelse.

Det indbyggede Lithium-ion batteri giver op til 12 timers batteri-tid ifølge manualen, og genopladning af batteriet tager ca. 3 timer. Og der er en diode indikator der skifter mellem rød, gul og grøn udfra batteristatus, så man ved hvornår det er tid til at lade op igen.

Det er let at parre højttaleren med sin telefon eller tablet, og så er det ellers bare at komme igang. SoundLink Mini kan huske op til seks Bluetooth enheder, men systemet er så smart, at parrer du nummer syv, så sletter den selv den enhed du har brugt for længst tid siden. Vi havde ingen problemer med rækkevidde der virkede fint inden for 10-12 meter.

 

Hvordan lyder den?

Lad os lige slå fast, at det er en rejsehøjttaler, og det er det vi tager udgangspunkt i når vi fortæller om hvordan den lyder.

Bose SoundLink Mini lyder rigtigt godt af en højttaler på 18 x 5.1 x 6 cm. Der er en god og fyldig lyd, men vi bemærkede at når vi gav højttaleren fuld volume justerede den så meget på bassen, at den havde en tendens til at blive flad i lyden. Nu lyder det iøvrigt sjældent godt, når så små højttalere spiller for fuld styrke.

Men sammenligner man Bose SoundLink med JBL Flip 2 som vi tidligere har anmeldt, er der en hørbar forskel til Bose’s fordel.

 

 


Galleri: Bose Soundlink Mini

 

 

Konklusion

Bose SoundLink Mini imponerer på sin store lyd i sin lille indpakning. Og designet er bare i top. Højttaleren virker godt samlet, og hvis man gerne vil give den yderligere beskyttelse kan man købe covers til højttaleren i flere farver til 200,00 kr. stk.

Står du og skal give dig selv en lækker julegave til en 1.500 kr. seddel, bliver du ikke skuffet over en Bose SoundLink Mini, der når du ikke er på rejse kan være din primære højttaler på arbejdsværelset eller arbejdsbordet.

Det er godt tænkt at man sætter sin højttaler på en opladerstand  når den skal oplades. Det gør at man føler den rigtig mobil, fordi man ikke hele tiden skal rode med kabler.

 

Pris og levering

Bose SoundLink Mini koster ca. kr. 1.500,00, og er til salg i flere butikker.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.