Forside Nyheder

Xbox One er mere musikalsk end PS4


 


Hvis man er musikfan, skal man nok overveje at købe en Xbox One i stedet for en PS4, hvis man skal have ny spilkonsol.


Da Sony for nylig udsendte en stor FAQ omkring PlayStation 4, var der et par enkelte medier, der studsede over nogle få, manglende funktioner på musikfronten. En af dem er, at PS4 faktisk ikke kan afspille CD?er. Der er næppe mange PS4-ejere, der vil benytte den til dette, men Penny Arcade Report spurgte alligevel Microsoft om Xbox One kunne afspille CD?er.


Og det kan den. Den er også DLNA-kompatibel, så der kan streames musik (og andet indhold) til den ad den vej. Det kan PS4 ikke.


Den understøtter også Microsofts Play To-system, der er Microsofts streaming-løsning indenfor deres eget økosystem. Det betyder, at Windows-enheder lige fra telefoner over tablets til computere og altså også Xbox One kan streame indhold mellem hinanden. Xbox One er dog kun en modtager i denne sammenhæng. Man kan altså ikke lægge sine mp3-filer over på den og bruge den som medieserver i sig selv.

Annonce