Forside Nyheder

YouSee: Bland selv TV-pakkerne


 


YouSees modtræk til streaming er bland selv på TV-pakkerne. Nu kan man selv bestemme indholdet af mellem- og fuldpakke.


YouSee udvider “bland selv” til også at omfatte hele tv-pakker.


“Som de første i Danmark giver vi vores kunder mulighed for at skræddersy Mellem- og Fuldpakken. På den måde mikser vi pakkestrukturens mængderabat med valgfrihed, og det tror vi faktisk ikke, man kan finde lignende noget andet sted i verden”, fortæller Mathias Berg, direktør for YouSee.


Tv med Bland Selv betyder, at man frit kan udskifte op til 10 kanaler i Mellempakken og 34 kanaler i Fuldpakken. Man kan vælge blandt flere end 100 kanaler i alt. Man kan skifte kanaler hver måned via yousee.dk.


“I en verden, hvor streaming påvirker vores tv-vaner, bliver vi nødt til at nytænke tv-pakkerne og tilføre mere fleksibilitet, først og fremmest fordi det er det, kunderne vil have. Med Bland Selv-konceptet udfordrer vi selvfølgelig den faste pakkestruktur, der sikrer, at alle kanaler i en given pakke kommer ud til samtlige abonnenter”, lyder det fra Mathias Berg, og han fortsætter:


“Men vi er ret sikre på, at vores faste pakker stadig vil fylde klart mest i landskabet, fordi vi selvfølgelig har valgt de mest populære kanaler”.


For at det kan lade sig gøre kræver det et programkort. Så du skal have en tv-boks eller et TV med kabel-tv tuner, og en kortlæser (CI-slot) for CAM (CA-Modul).


Kanalerne i den obligatoriske Grundpakke kan ikke udskiftes. De er fortsat ukrypterede og kan ses på alle fjernsyn uden kort.


 


Pris og tilgængelighed


YouSee Bland Selv på tv-pakker vil dukke op som produkt i begyndelsen af det nye år.


Prisen er ikke oplyst.

Annonce