Forside * Nyheder

YouTube er klar på Xbox One


Når Xbox One lanceres i hjemlandet USA på fredag er YouTube med i pakken.


Der havde ellers været en del spekulation om dette, for det tog evigheder, før Googles videotjeneste kom med på Xbox 360 som på billedet ovenfor. Og for mange er en medieboks uden YouTube ikke en ordentlig medieboks.


Det forlyder endvidere fra Microsoft, at YouTube-app?en kommer til at understøtte alle de sjove ting ved Xbox One, såsom de nye muligheder for at kontrollere apps med endnu mere subtile bevægelser og minimal gestikulation med Kinect 2.0.


Microsoft og Google ligger dog i konstant krig over YouTube på Microsofts forskellige platforme, og senest har Microsoft haft problemer med understøttelse af YouTube på Windows Phone. Så det er langt fra sikkert, at der er box-borgfred endnu.


Xbox One lanceres i 2014 i Danmark


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.