Forside Indhold og distribution Musik

Gratis Spotify på mobil og tablet

 


Fra og med i dag giver Spotify dig adgang til millioner af sange på tværs af dine mobile devices ? gratis!


Lyt til dine spillelister, find og opdag ny musik eller læn dig tilbage og giv dig i kast med hele musikkataloget hos dine yndlingskunstnere.


Spotify lanceres samtidig på endnu flere markeder, og det har det aldrig været nemmere at opdage og afspille musik.


Den gratis funktion tilbydes dog kun som en “shuffle play”. Du kan ikke selv vælge hvilke numre du vil høre eller i hvilken rækkefølge.


Istedet kan der vælges en playliste, eller en kunstner, og så blander Spotify den gratis musik for dig. Efter et antal numre kommer så en reklame, den der betaler gildet.


“Vi ved hvor meget vores brugere elsker lytte til musik fra deres tablets i hjemmet. Tablets overtager i højere og højere grad fra computerne og bliver der, hvor vore brugere finder deres musik og laver deres spillelister”, lyder det fra Spotify som fortsætter:


“Så fra i dag kan brugere af iOS og Android tablets nyde godt af den samme gratis Spotify- oplevelse, som de kender fra computeren. Alle sange og alle albums er tilgængelige lige for næsen af dem”.


Find Spotify app i Apple Appstore og Google Play.


Se også: Led Zeppelin klar til Spotify

Annonce:
Forrige artikelViaplay opruster med ny teknik bag facaden
Næste artikelNu kan du bruge elektronik på hele SAS-turen
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.