Forside * Nyheder

Philips sælger den sidste rest af TV-divisionen

Philips HQ. Foto: Philips

Snart er Philips TV-division 100% på fremmede hænder, når den sidste rest overføres inden sommer.

Royal Philips er nu klar til at underskrive en aftale om at overføre deres resterende andel af TP Vision, Philips TV-division, til selskabet TPV.

Det er TP Vision der står for Philips TV til det meste af verden, pånær Nordamerika. Dvs. det er dem der udvikler og producerer de TV der i dag findes i butikkerne med Philips-navnet på, men det sker i samarbejde med Philips aht. design, kompatibilitet, ambilight mv.

Annonce:

“Ved at give TPV fuld kontrol over TP Vision får de bedre muligheder, til at handle hurtigere og mere fleksibelt i forhold til ændringer i markedet. Men vi vil fortsat være forpligtet til at gøre tv-virksomheden til en succes, og sammen med TPV skabe innovative Philips-brandede tv”, lyder det fra Philips i en kommentar til handlen.

Philips ejer i dag 30% af TP Vision, men vil i indeværende kvartal underskrive en aftale om at sælge den andel til TPV med effektuering inden sommeren 2014. Derefter vil taiwanesiske TPV stå som 100% ejer af Philips TV-division.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.