Forside * Nyheder

VIND: Orbitsound M10 soundbarGalleri: Orbitsound M10


 


Orbitsound M10 er en soundbar og musikanlæg, med tilhørende subwoofer og streaming via Bluetooth. Vind den her.


Manden bag Orbitsound, Ted Fletcher, begyndte sin karriere som musiker og blev senere en anerkendt lydtekniker i Londons musikindustri, hvor han blandt andet arbejdede i Abbey Road-studierne og har indspillet med eksempelvis The Who og The Eagles.


Sammen med sønnen Daniel Fletcher, som i dag er produktansvarlig i Orbitsound, har han i årevis arbejdet på at bringe lyden fra studiet ind i hjemmene, men i et kompakt højtalerkabinet til en overkommelig pris. AirSOUND-teknologien blev patenteret i 2005.


AirSOUND-teknologien giver en mere rummelig lyd ved at sende lyden som et monosignal gennem soundbarens fronthøjtaler og selve stereoinformationerne gennem sidehøjtalerne på kabinettet. Kombination af signalerne opfattes som stereo, men med den forskel at stereofornemmelsen er komplet, ligegyldigt hvor du er placeret i lokalet. Altså mere som et 3.1 system (center + stereo + sub).


Orbitsounds første produkt på det danske marked er M10.


Med et minimalistisk design og en kompakt størrelse på blot 50x9x9 cm passer soundbaren nemt ind i indretningen. Den er bygget i træ for at sikre en god akustisk kvalitet, og lyden kommer fra seks indbyggede højttalere samt en trådløs subwoofer, der kan placeres hvor som helst i rummet.


Installationen foregår simpelt med et optisk kabel, og via Bluetooth kan du afspille musik fra din smartphone eller tablet.


Læs også: Anmeldelse af Orbitsound M10Vind Orbitsound M10


Vi udlodder en Orbitsound M10. Værdi kr. 5000,-


Der kommer i alt 4 spørgmål, med et nyt spørgsmål hver dag kl. 12. 


 


Dagens spørgsmål


 

 


 

Betingelser for deltagelse  • Kun deltagelse fra Danmark. Gevinsten kan ikke sendes udenfor landet, ej heller Færøerne og Grønland. Har den udtrukne vinder ikke adresse i Danmark trækkes en ny vinder.
  • Kun ét svar per deltager per spørgsmål.
  • Vinderen udtrækkes efter konkurrencens udløb, og skal besvare den tilsendte email indenfor den i emailen fastsatte tidsramme. Svares ikke indenfor tidsrammen trækkes en ny vinder
  • Der ydes ingen garanti eller reklamationsret på gevinster
  • Recordere.dk og præmiesponsor kan ikke holdes ansvarlig for bortkomst eller beskadigelse af gevinsten under transporten til ud til vinderen.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.