Forside * Nyheder

Er dette Googles smartur? Eller Motorolas?


 


Det du ser ovenfor kan være Motorolas smartur, Googles smartur eller ingen af delene.


Ifølge Android Police er ovenstående nemlig et spionfoto af en smartur-prototype, som Motorola angiveligt skulle have udviklet for Google, da sidstnævnte stadig ejede førstnævnte. Nu har Google imidlertid solgt Motorola Mobility (minus en række patenter) til Lenovo, og så er urets skæbne jo uvis.


Eller er det? For i forbindelse med MWC fortalte Motorolas SVP for produktudvikling, Rick Osterloh nemlig, at Motorola var på vej med et smartur, der er meget bedre til at være smartur end konkurrenternes (fordi folk ikke gider gå med konkurrenternes, som han sagde) og dermed formentlig også bedre end Motorolas MOTOACTV motionsur.


I princippet kunne Google dog også have brugt den ovenstående prototype til at basere deres kommende smartur på. Men det synes at blive afkræftet af rygter, som The Wall Street Journal har fået opsnappet, der siger at Google arbejder på et smartur sammen med LG.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.