Forside * Nyheder

Fingeraftrykslæser bekræftet i Samsung GALAXY S5Der kommer en fingeraftrykslæser i GALAXY S5, som sidder i telefonens Home-knap.

Det skriver i hvert fald websitet Sammobile, der antyder, at de har fået lov at lege med en S5?er og specielt med den nye sensor. De har dog valgt ikke at vise nogle billeder for ikke at ?ødelægge spændingen?. Derfor må vi nøjes med mockups som billedet ovenfor.

Ifølge Sammobile kører man fingeren henover Home-knappen, modsat på Apples iPhone 5S, hvor man blot skal holde den på knappen. Samsungs sensor skulle angiveligt kunne registrere otte forskellige fingeraftryk, som man så kan tilkoble forskellige funktioner i telefonen. En af fingeraftrykkene skal dog sættes til at låse telefonen op med.

Man skal dog ifølge Sammobile ikke have våde fingre, når man bruger sensoren. Så får man bare at vide, at man skal tørre fingrene først.

Samsung vil ikke være den første Android-producent, der har rodet med fingeraftrykslæsere, det har HTC og Pantech også. Men på mandag, når Samsung kl. 20 dansk tid forventes at afsløre telefonen, ved vi mere om, hvad sensoren vil kunne.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.