Forside * Nyheder

HTC er også klar med nyt flagskib – måske til MWC


 


Der bliver run på lanceringerne af Android-baserede smartphones på Mobile World Congress, der starter sidst i denne måned.


Det er en offentlig hemmelighed at Sony og Samsung vil melde sig på banen, og LG forventes også at vise nye frem, bl.a. i form af en mini-udgave af flagskibet G2.


I den forbindelse mangler vi kun HTC, og nu begynder rygterne også at komme om deres flagskib, og om at det måske bliver vist frem til MWC.


En ny smartphone i velkendt design med kodenavnet M8 er dukket op på spionfotos. Disse viser en telefon med to kameraer bagpå, akkurat som rygter tidligere havde forudsagt. Det ekstra kamera er dog ikke til for at kunne lave stereoskopiske/3D-billeder, men skal derimod lave skarpere og dybere billeder.


Derudover er den største forandring (som vi kan se) at der nu er tre Android-knapper ombord, og at de alle tre er en del af skærmen. Det er det russiske website htcfamily.ru, der har bragt billederne på banen. Der florerer også et mere professionelt udseende PR-foto på nettet, men dette menes at være et falsum.


Flere medier rapporterer også om, at der er en mini-udgave af M8 på vej, hvilket jo ville give mening, HTCs tidligere strategier taget i betragtning. En af de bedste kilder til mobil-lækager, @evleaks, mener at have fået fat i specifikationerne til mini-versionen, og dem kan du se HER. Der hersker i skrivende stund stadig mystik om specs på den store version.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.