Forside Nyheder

LG G2 Mini officielt lanceret


LG valgte at lancere specifikationerne til deres nye LG G2 Mini-model før MWC løber af stabelen.


Vi havde allerede næsten fået bekræftet, at telefonen var på vej, men specifikationerne var endnu ikke kendte.


Det er de nu, for LG har netop officielt lanceret G2 Mini. Flere medier som The Verge, Engadget og Android Planet udtrykker dog en vis skuffelse over specs?ne. Efter at Sonys Z1 Compact blev lanceret med specs, der næsten matchede storbroderens, forventede man nok lidt mere af G2 Mini ? især fordi, man forventer at se en G3?er til MWC.


LG har valgt at sætte en Snapdragon 400-processor i G2 Mini, der har en 4,7-tommer skærm i qHD, altså 940×540 pixels. Der er 1GB RAM ombord, der flankeres af 8GB lagerplads. Bagkameraet er på 8 megapixel.


Men i det mindste har LG valgt at sende Mini?en på gaden med den nyeste version af Android, version 4.4/KitKat. Telefonen bliver sendt ud i Rusland til marts og rammer Europa kort tid efter ? formentlig til en ret lav pris.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.