Forside * Nyheder

LG G2 MINI præsenteret på MWC 2014Galleri: LG G2 MINI


LG G2 MINI præsenteret på MWC 2014


LG Electronics præsenterer virksomhedens første kompakte smartphone i G-serien, G2 mini, på Mobile World Congress (MWC) 2014. G2 Mini er udviklet som en mindre version af den prisbelønnede LG G2, og introducerer G2?s eksklusive brugerfunktioner og design til et bredere publikum.
 
“G2 Mini handler om at tage det bedste fra den prisbelønnede topmodel G2 over i denne mere kompakte mellemklassemodel, og på den måde give nye kunder muligheden for at tage del i LG?g premium-oplevelse”, siger Susanne Persson, nordisk produktspecialist for mobiler hos LG Electronics. G2 Mini er en perfekt balance mellem et moderne design i en kompakt størrelse, i kombination med en praktisk brugeroplevelse, der ikke går på kompromis med ydeevnen. 
 
 
Mindre, men stadig stort batteri


Skærmens størrelse på smartphone-markedet vokser stadig stødt. I premium-kategorien er det normalt med skærme med 5-tommer eller større, og i midtersegmentet ser vi ofte skærme med omkring 4.5 tommer. Med en skærm på 4,7 tommer og en imponerende hardware som er uovertruffen i sin klasse, forventes G2 mini at imødekomme brugernes behov for en praktisk smartphone, hvor skærm, pris og batteri er i topklasse.
 
Den 4,7 tommer store skærm og et batteri på 2440 mAh er begge øverst oppe i deres egen klasse, samtidigt med at den lyse og farverige IPS-skærm og kraftfulde quad-core processor giver en enestående brugeroplevelse. 


Desuden lanceres G2 Mini med Android 4.4 KitKat, med henblik på at give den mest opdaterede og optimerede Android-oplevelse.
 


Tilgængelighed


LG G2 Mini vil være tilgængelig i andet kvartal af 2014. Prisen, samt en mere præcis tilgængelighed, annonceres tættere på lanceringen.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.