Forside * Nyheder

Moto Maker kommer til EU i foråret


Motorolas Moto Maker har været et lille hit i USA. Og nu kommer tjenesten også til Europa.


Kort fortalt går Moto Maker ud på, at du selv kan designe din smartphone. Ud fra en basal smartphone-model baseret på Android, kan du selv vælge farve på telefonens for og bag (du kan også få træmønster bagpå), hvilken farve knapperne skal have og få dit navn indskrevet på den.


Du kan også få sat en hilsen ind, der popper op, når du tænder telefonen, prædefinere en baggrund, samt andre ting, som man ellers selv ville skulle gå ind og lave om efter købet. Du vælger også selv, hvad du vil have med i kassen, fra typen af øretelefoner til om du vil have en lader med eller ej.


Det hele foregår på nettet, og en uge efter har du så din egen Moto X-telefon, direkte fra fabrikken.


Tjenesten har som nævnt indtil kun været tilgængelig i USA, men kommer til Europa i andet kvartal. Der fortalte Motorolas SVP for produktudvikling, Rick Osterloh under en presseevent på MWC-messen i Barcelona. Til at starte med får Storbritannien og Tyskland lov til at prøve systemet, og senere vil de andre EU-lande følge.


Motorola undersøger p.t. mulighederne for at fabrikere telefonerne i EU eller i forbindelse med EU-importer fra Kina for at slippe for omkostningerne ved at sende dem fra USA.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.