Forside Nyheder

Apple forhandler med kabel-tv-gigant


Apple er angiveligt i dybe, hemmelige forhandlinger med USA’s største kabel-tv/Internet-udbyder, Comcast.


Og hvad så, kan man så spørge sig selv, hvis man ikke bor i USA. Men Comcast-forhandlingerne kan få global betydning. Forhandlingerne har nemlig givet nyt liv til snakken om et TV fra Apple, og en streaming-tjeneste, der kan fungere som erstatning for kabel-tv.


Det er Wall Street Journal, der har opsnappet rygterne, og det interessante er ikke bare, at Apple er interesseret i at udbyde en IPTV-forbindelse. Angiveligt skulle der også være en Cloud-DVR-løsning på forhandlingsbordet, og den samlede tjeneste skulle blive tilgængelig på alle Apple-enheder, der kan afspille den slags?altså ikke kun tv?et.


De fleste kabeludbydere tilbyder allerede apps, der kan vise tv-kanaler, man abonnerer på, via f.eks. en tablet. YouSee har f.eks. en sådan app til flere platforme (bill.) Men her skal du altså forestille dig en fuld erstatning for din kabel-boks, hvor du også kan bruge DVR-funktioner via skyen.


Hvis Comcast-forhandlingerne falder i hak, er der intet, der står i vejen for at Apple kan udbrede tjenesten til andre lande, og med den gode bredbåndspenetration, der er i Danmark, er det et oplagt valg.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.