Forside Nyheder

Arrangement: Biografmester fra Procella Audio


 


 


Af Medlyd (Procella Distributør):


Medlyd inviterer i samarbejde med Tape Connection mkII til en aften i hjemmebiografens tegn.


Fokus for aftenen vil være på de Svenske højttalere fra Procella Audio, og her bydes velkommen til et fornemt besøg i form af en af Procella Audio?s stiftere, Anders Uggelberg. Uggelberg er tidligere teknisk chef for DTS i Europa, og har designet mere end 100 THX certificerede studier og biografsale verden over, også i Danmark.


I 2005 fik Uggelberg til opgave at designe DTS?s referencebiograf i deres hovedkvarter i London. Biografen skulle bruges til at præsentere de nye HD lyd formater fra DTS, og alt skulle være 1. klasses. Uggelberg erfarede undervejs i design processen, at ingen af de eksisterende højttalersystemer kunne leve op til DTS strenge krav, og han besluttede derfor at designe højttalerne selv. Succesen var i hus og det blev starten på Procella Audio.


En af de første opgaver for Procella Audio blev at indrette hovedkvarteret for British Academy of Film and Television Arts (BAFTA) ? det britiske filmakademi, der står for Storbritanniens ?Oscar-uddeling?. Derefter besluttede Procella Audio sig for at omsætte de positive erfaringer til produktion af højttalersystemer tilgængelige for de kræsne, professionelle, hifi-folk og hjemmebiografentusiaster.


Procellas højttalere er designet til at gengive hi-fi kvalitet, selv med det meget høje dynamikområde DTS HD Master tilbyder. Alle højttalere er med kompressionsdriver, og er afstemt til at give et identisk lydbillede med kontrolleret spredning hele vejen rundt. Mange af højttalerne er THX godkendte, ikke bare til hjemmebrug, men til brug i studier (THX screening room, PM3) eller decideret biograf anvendelse.


 


Premiere


Aftenen vil holde fokus på den gode lydoplevelse. Der vil blive spillet på et 5.1 kanals Procella Audio lyd system med P6 og P15. På aftenen vil der også være snig premiere på det nye mindre P5 og P12 system, og du vil personligt opleve hvorfor Procella Audio, på få år, er blevet anerkendt som en af de bedste high-end biografhøjttalere i verden.


 


Tid & Sted


Arrangementet afholdes Torsdag d. 3/4 kl. 18.30 hos:


Tape Connection mkII
Europaplads 6
8000 Aarhus C


Der er begrænset antal pladser, og det vil derfor være nødvendigt med tilmelding. Du kan tilmelde dig arrangementet på [email protected]  eller på telefon 8676 0806.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.