Forside Nyheder

Drej en sang med Cone


 


Der var engang, hvor man kunne dreje på knappen på sin radiotuner, indtil man fandt noget, man var i humør til at høre.


Denne oplevelse vender nu tilbage i form af Cone, der kommer fra firmaet Aether. Den integrerede musikafspiller og højttaler har en stor skive på fronten, som du kan dreje på og vælge musik ad den vej.


Det foregår ved, at Cone bruger din musiksamling (som f.eks. ligger på en server) samt en hulens masse netradioer til hele tiden at analysere musikstreams for deres mood-indikatorer. Så hvis Cone står til at spille musik med fest i, og du hellere vil høre noget stille og roligt, er det bare at dreje på skiven, indtil det rigtige musik dukker op.


Cone er også intelligent nok til at du kan tale til den og spørge efter noget bestemt musik, og efterhånden lærer den din smag at kende, så den indsnævrer udvalget, du drejer imellem.


Den kræver p.t. en Apple-enhed til opsætning, enten i form af en iOS7-enhed eller en Mac med Mavericks. Den kan også styres herfra med mere avancerede funktioner. Men hvis du bare vil dreje dig frem til noget god musik eller skrue op og ned, kan det ske direkte på enheden.


Du kan læse mere om Cone og evt. reservere en enhed HER.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.